Якби ви народилися без дару зору і раптово могли б бачити, що б ви зробили в першу чергу?

Канадець Майк Шікеровскі, який народився сліпим 44 роки тому, мав на увазі тільки одне: купити Corvette. Шікеровскі прийшов у цей світ з ністагмом, хворобою, яка зробила його сліпим на все життя. Однак батько трьох дітей з Бенальто, Альберта, записався в клініку в Каліфорнії для проведення експериментального дослідження щодо виправлення свого зору.

Mike Schickerowski regained his sight, and bought a Corvette

This Albertan who is no longer legally blind after a surgery south of the border decided to go all out now that he can actually legally drive: www.cbc.ca/1.5670503

Geplaatst door CBC Calgary op Vrijdag 31 juli 2020

Чудесним чином операція пройшла успішно, і Майк вперше побачив. “Це було чудово бачити, але це було більше усвідомленням того, чого я нудьгував за все своє життя. Це був емоційний зрив. Моя мама плакала, а моя дружина була в захваті. Цього не повинно було статися", - сказав Шикеровскі Global News. "Був сумний момент того, скільки історії пройшло і скільки я страждав, але [я] все ще був схвильований майбутнім".

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Ще з дитинства Майк мріяв про спортивний автомобіль, хоча він навіть не знав, як він виглядає, не кажучи вже про те, як це водити. Отримавши можливість вперше побачити, він так зрадів, що купив Racing Yellow C7 Corvette Grand Sport, хоча у нього не було водійських прав і він навіть не бачив машину.

"Я просто повинен був мати це і купити Його, невидиме видовище", - сказав він. На щастя, він здав на права з першої спроби на початку липня і з тих пір їздить на Corvette. Він щасливий, що не послухався поради купити пікап, тому що, як він сказав, в Альберті "пікап є у всіх".

Очевидно, що водіння жовтого Corvette привертає багато уваги, але це його анітрохи не турбує:» це просто почуття свободи і можливість вийти і зробити те, що мені потрібно робити зараз", - сказав він. . "Я взяв Свого Сина на риболовлю минулого тижня. Раніше я ніколи не міг зробити це самостійно. Я взяв дочку на морозиво. Це неймовірно."

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в Android-смартфонах з'явиться секретна папка для зберігання файл. Повідомляється, що Google впровадить в нову версію ОС папку, для входу в яку система попросить ввести пін-код. Досить зручна функція, якщо врахувати, що в деяких країнах смартфонами користуються відразу кілька людей.

Як повідомляв Знай.uа, оновлення Google Chrome дозволить позбутися від докучливих повідомлень в самому браузері. Повідомляється, що функція буде доступною в найближчому оновленні.

Також Знай.uа повідомляв, що iPhone 12 обзаведеться унікальною фішкою. йдеться про магніт, який буде розташований під задньою кришкою, а потрібен він для бездротової зарядки, яку компанія представить разом зі смартфоном.