Чи Любите ви його або ненавидите, Apple iPhone дійсно є одним з найпопулярніших телефонів у світі. Але виникає питання-який iPhone найпопулярніший, а який найкращий на сьогоднішній день? Що ж, статистика зарубіжних ЗМІ дає відповідь і виявляється, що серія iPhone 6 Як і раніше залишається найбільш продаваним iPhone всіх часів.

З наведеного нижче графіка Останнє оновлення було в лютому 2020 року, а показник продажів склав 222 400 000. Перший посів друге місце-серія iPhone 6s із загальною кількістю 124 971 971 одиниць, за якою слідує серія iPhone 8 з 90 795 983 одиницями. При такій великій кількості проданих пристроїв iPhone Apple раніше повідомляла, що їх виручка в другому кварталі 2018 року склала 38 мільярдів доларів, потім 29 мільярдів доларів в третьому кварталі 2018 року і 37 мільярдів доларів в четвертому 2018 році.

iPhone, gettyimages
iPhone, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, експерти повідомляють, що офіційні ціни на Sony PlayStation 5 розчарують фанатів. Повідомляється, що за консоль попросять більше, ніж передбачалося раніше. Втім, за версію без дисковода можна заплатити менше.

Як повідомляв Знай.uа, люксовий BMW M235i Gran Coupe з тріском провалив "Лосиний тест". Автомобіль не зміг зробити різкий маневр на швидкості 72 км/год, і відразу ж повернутися на свою смугу руху. Дивно, але такий дорогий автомобіль з сучасними технологіями не впорався з простим тестом.

Також Знай.uа повідомляв, браузер Xiaomi заблокували для мільйонів користувачів. Правда, обмеження торкнулося тільки користувачів Індії, але не факт, що подібне обмеження не торкнеться і жителі Європи.