Фотографіями поділився Користувач zakk_exe у своєму Твіттері. Йому вдалося знайти оновлений контролер Xbox на торговому майданчику OfferUp і купити його за 35 доларів. Хто саме був продавцем, не уточнюється. Втім, контролер з'явиться в продажу не раніше самої консолі від Microsoft.

Читайте Знай в Google News!

Видання The Verge підтвердило, що контролер справжній, як і упаковка. На ній розміщена в основі вже відома інформація за винятком згадки Xbox Series S - це назва молодшої моделі Xbox нового покоління, більш відомої в Мережі як Lockhart.

На жаль, в керівництві з упаковки є тільки малюнок Series X. Правда, про Lockhart ми вже практично всі знаємо - по суті, це спрощена версія консолі, яка буде дешевше оригінальної Series X.

Крім цього zakk_exe показав і фото самого контролера, також порівнявши його з білим контролером від Xbox One. Крім фото є і коротке відео.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Як повідомили джерела Eurogamer раніше, презентація Xbox Series S пройде в серпні. За даними The Verge, консоль також підтримує рейтресинг.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, експерти повідомляють, що офіційні ціни на Sony PlayStation 5 розчарують фанатів. Повідомляється, що за консоль попросять більше, ніж передбачалося раніше. Втім, за версію без дисковода можна заплатити менше.

Як повідомляв Знай.uа, люксовий BMW M235i Gran Coupe з тріском провалив "Лосиний тест". Автомобіль не зміг зробити різкий маневр на швидкості 72 км/год, і відразу ж повернутися на свою смугу руху. Дивно, але такий дорогий автомобіль з сучасними технологіями не впорався з простим тестом.

Також Знай.uа повідомляв, браузер Xiaomi заблокували для мільйонів користувачів. Правда, обмеження торкнулося тільки користувачів Індії, але не факт, що подібне обмеження не торкнеться і жителі Європи.