У минулі вихідні Чикаго занурився в хаос через стрілянину за участю поліції.

Читайте Знай в Google News!

За даними відомства, офіцери відреагували на повідомлення про людину зі зброєю і спробували встановити контакт з підозрюваним, опис якого відповідав опису свідка. За повідомленнями, підозрюваний переховувався і стріляв у поліцію. Офіцери відкрили вогонь у відповідь, тим самим поранивши його.

Інцидент викликав обурення, і ситуація швидко змінилася, коли спалахнули заворушення і грабежі. ABC 7 повідомляє, що" тисячі людей "хлинули в центр Чикаго і почали"грабувати магазини, бити вікна, сутички з поліцією і завдавати великої шкоди".

Постраждали кілька магазинів, включаючи Macy's, Gucci, Nordstrom і "інші бутіки елітного одягу, ювелірних виробів і годинників". Newsweek додає, що дилерські центри Lamborghini і Tesla також постраждали, а також магазини Best Buy і Apple.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Під час злому Tesla бунтівники, мабуть, використовували вкрадену Audi, щоб розбити вікно. Однак залишається неясним, чи були які-небудь Автомобілі Tesla вкрадені або знищені.

У хаосі, що почався, були застрелені дві людини, в тому числі охоронець. Також були поранені 13 співробітників поліції і заарештовано понад 100 осіб.

Суперінтендант Департаменту Поліції Чикаго Девід Браун назвав інцидент "чистим злочином", а не організованою акцією протесту. Поліція також заявила, що люди, схоже, використовували соціальні мережі для організації грабежів в центрі міста.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти виявили вразливість в чіпсетах Qualcomm, які встановлені майже на половині Android-смартфонів. Повідомляється, що баг дозволяє віддалено отримати доступ до гаджету, причому без відома самих користувачів.

Як повідомляв Знай.иа, глава Tesla розповів, чому автовиробники відстають від Tesla на кілька років у виробництві електрокарів. На подив, хоч Tesla і дозволяє використовувати патенти безкоштовно, виробники хочуть створювати свої технології, і не залежати від однієї компанії.

Також Знай.иа повідомляв, що Twitter хоче приєднатися до TikTok. Звичайно, купити сервіс цілком не вийде, але злитися з ним цілком непогана ідея, враховуючи, що вже у вересні TikTok можуть заборонити на території США.