Starship, що знаходиться в стадії розробки ракета SpaceX, яка доставить людей на місяць і Марс, отримала новий вигляд у вигляді прототипу.

У середу генеральний директор Ілон Маск поділився на своїй сторінці в Twitter зображенням двох прототипів моделей. В даний час компанія розробляє Starship на заводі в Бока-Чіка в Техасі. На зображенні показаний прототип "SN5", який був запущений раніше в цьому місяці разом з новою моделлю"SN6".

Зображення демонструє вражаючий розмір цих ранніх моделей, навіть незважаючи на те, що їм не вистачає функцій, очікуваних від остаточного дизайну. Очікується, що останній корабель буде мати розміри 50 метрів, а діаметр-дев'ять метрів. Очікується, що надважкий прискорювач, який допоможе йому покинути Землю, додасть ще 70 метрів, що з його двометровими опорами означає, що весь корабель матиме висоту 122 метри.

Цей величезний розмір був продемонстрований в середу з зображенням крихітних авто біля основи корабля. Очікується, що весь корабель зможе одночасно розмістити в космосі до 100 осіб, а обсяг герметичної кабіни складе близько 1000 кубічних метрів.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що оновлення Windows 10 зламало мільйони комп'ютерів по всьому світ. Повідомляється, що оновлення не дозволяє користуватися деяким функціоналом в програмі Exel, якою донині користуються мільйони користувачів.

Як повідомляв Знай.uа, Ілон Маск хоче побудувати курортне містечко прямо біля випробувальної бази його компанії SpaceX. Втім, такої ідеї далеко не всі зраділи, і місцеві жителі повідомляють, що Маск хотів їх виселити з їхніх будинків.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Xiaomi відмовилася від лінійки Mi Mix, яка користувалася величезною популярністю у всьому світі. Втім, компанія вже назвала вагомі причини.