Українська студія розробників ігор 4A Games стала однією з 8 студій, яку придбала шведська компанія Embracer Group. До її складу входять THQ Nordic, Deep Silver і Saber Interactive. Українські розробники відомі тим, що створили серію ігор Metro, в яку входять Metro 2033, Metro: Last Light і Metro Exodus. Про цей повідомляють у офіційний релізі Embracer Group.

Читайте Знай в Google News!

Студію 4a Games набути за 36 мільйонів доларів. Embracer Group одержавши цілий контрольний пакет акція (100%). В умовам угоди, 25 млн. доларів 4A Games будуть виплачені готівкою — що залишилася сума віддавши акція. В течія п'яти лет розробник одержавши ще $ 35 млн, у випадку виконання ряд зобов'язань.

"Група Embracer і Saber Interactive (4a Games с їх підрозділом) — бездоганний партнери для 4A Games і для подальший фаза зростання. Спільно ми зможемо вибудувавши франшизу Metro і сфокусуватися на забезпечення нашої фанатської бази", — сказаний в релізі.

Кадр з гри, скріншот: Youtube
Кадр з гри, скріншот: Youtube

Крім української студії, Шведська компанія купити DECA Games (розробник мобільних ігор), New World Interactive (мережеві шутери Insurgency, Day of Infamy), Palindrome Interactive, Pow Wow Entertainmen (розробник Misbits), Sola Media і Rare Earth Games, а також Vermila Studios.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, губка, просочена рідким розсолом: вчені розкрили загадку карликової планети Церери.

Як повідомляв " Знай.ІА", оновлення Windows 10 зламало мільйони комп'ютерів.

Знай.ІА писав, Halo Infinite відклали до 2021 року, Xbox Series X покажуть без головного ексклюзиву.