Драматична аварія за участю передбачуваного п'яного водія і поліцейської патрульної машини Ford Explorer в Уіт-Рідж, штат Колорадо, була знята камерою.

Камера на тілі поліцейського на місці події відобразила момент, коли пікап вдарив поліцейську машину ззаду, заштовхнув її в білий автомобіль і ледь не переїхав водія евакуатора, який в цей час стояв на перехресті. У той час в поліцейській машині нікого не було, але водій білої машини стояв на тротуарі і отримав легкі травми.

9 News повідомляє, що 44-річний Метью Пол, який керував пікапом, отримав легкі травми. Його доставили в найближчу лікарню, і влада вважає, що причиною аварії був алкоголь.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Дійсно, з 1992 року Пол був заарештований 38 разів і п'ять разів був засуджений за водіння в нетверезому вигляді. Його перша судимість у зв'язку з алкоголем була винесена в 2001 році, і він був засуджений за DUI двічі в 2006 році, один раз в 2010 році і ще раз в 2013 році. Прес-секретар поліції Уїт-Рідж Сара Сполдінг повідомила ЗМІ, що Пол, як очікується, зіткнеться з кримінальним обвинуваченням після інциденту.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple вже визначилася з датами виходу нових гаджетів і ОС. Повідомляється, що iPhone 12 покажуть вже в жовтні, так що фанатам яблучних смартфонів доведеться почекати.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Microsoft показала складаний смартфон. Варто відзначити, що смартфон не має гнучкого дизайну, але має відразу 2 екрани, які працюють в парі. Правда, смартфон буде не з дешевих.

Також Знай.uа варто зазначити, що Viber обзавівся корисними функціями. Щоб боротися зі спамом, компанія додала функцію, за допомогою якої запрошувати в групи і чати можуть тільки ваші контакти.