Коли трапляється невдача, мало що можна зробити, крім як сподіватися на найменш небезпечний результат.

Читайте Знай в Google News!

Однак ніщо не може підготувати вас до подвійної дози невдач. Це те, що зазнала 27-річна водій скутера з Північної Бразилії, коли водій авто не помітив її, у зв'язку з чим дівчина впала з мопеда і опинилося в стічній канаві біля тротуару.

Відео, завантажене ViralHog, було знято камерою спостереження 5 серпня 2020 року в Парагомінасі, Бразильський штат Пара. На ньому показаний точний момент, коли жінку на скутері збив червоний седан Chevrolet Prisma, водій якого повернув ліворуч, підрізавши дівчину.

Коли жінку збила машина і викинуло на асфальт, вона скотилася головою в каналізаційний стік, повністю зникнувши з поля зору. Свідки швидко кинулися до місця події і підняли великий шматок тротуару, що дозволило їм отримати доступ до зливу. Коли вони витягли її з люка, вона виглядала помітно шокованою, але, на щастя, змогла хоча б ненадовго встати на ноги.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

На відеозаписі також видно, що вона вийшла з люка без шолома, в якому вона була, коли сталася аварія. Ймовірно, вона сама його зняла, якщо тільки він не тріснув від удару. Як повідомляє бразильське агентство UOL News, в результаті аварії у Маяри Сантос була травма хребта, і тепер їй потрібна операція, щоб не погіршити її стан і не вплинути на рухи ніг.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple вже визначилася з датами виходу нових гаджетів і ОС. Повідомляється, що iPhone 12 покажуть вже в жовтні, так що фанатам яблучних смартфонів доведеться почекати.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Microsoft показала складаний смартфон. Варто відзначити, що смартфон не має гнучкого дизайну, але має відразу 2 екрани, які працюють в парі. Правда, смартфон буде не з дешевих.

Також Знай.uа варто зазначити, що Viber обзавівся корисними функціями. Щоб боротися зі спамом, компанія додала функцію, за допомогою якої запрошувати в групи і чати можуть тільки ваші контакти.