Чоловік з Вашингтона, округ Колумбія, був заарештований і звинувачений у шахрайстві з отриманням коштів на суму понад 2,1 мільйона доларів в рамках урядової програми захисту зарплати від коронавірусу.

У кримінальному позові, опублікованому минулого тижня, стверджується, що 41-річний Кеннет Гоган запросив і отримав 2,1 мільйона доларів у вигляді коштів допомоги у вигляді ДПП і позик на покриття економічних травм, постраждалих від стихійних лих, подавши заявку від імені декількох компаній, які помилково заявляли про реєстрацію тварин для емоційної підтримки. Він також нібито зробив неправдиві заяви про отримання позики, в тому числі підроблені документи і банківські рахунки.

Kia Stinger 2020, carscoops

Коли Гоган отримав кошти, він приступив до покупки 33-футової яхти Cruisers Yachts 338 CX 2020 року вартістю 300000 доларів, будинку за 1,13 мільйона доларів і Kia Stinger 2020 року вартістю 46000 доларів.

Після арешту влада конфіскувала яхту, KIA та інвестиційні та банківські рахунки Гогана. Вони також подають цивільний позов про конфіскацію будинку.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Прокуратура США По округу Колумбія додає, що Гогану також було пред'явлено звинувачення в окремій схемі розкрадання, пов'язаної з його передбачуваною крадіжкою 472000 доларів з католицької архієпископії Вашингтона, округ Колумбія, в період з 2010 по 2018 рік.

Новини про це шахрайство з'явилися всього через пару тижнів після того, як 29-річний хлопець з Флориди був звинувачений у зриві програми захисту зарплати на суму 3 984 557 доларів і продовженні покупки Lamborghini Huracan Evo.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Трамп продовжив дедлайн для TikTok - додаток хочуть заблокувати на території США. Правда, якщо ймовірність, що версію США додатки можуть купити такі компанії як Microsoft і Twitter.

Як повідомляв Знай.uа, популярний месенджер Telegram обзавівся відеодзвінками. Тепер користувачі можуть дзвонити безкоштовно всім користувачам, у яких включена ця функція. Тепер месенджер може змагатися нарівні з Viber і WhatsApp.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Huawei припиняє підтримку смартфонів на Android. Відзначити. що з 14 агуста компанії заборонено оновлювати Android, так що смартфони не отримають ніяких оновлень, в тому числі і поліпшення безпеки.