ПриватБанк в черговий раз опинився в центрі скандалу, не виправдавши довіру своїх клієнтів. Втім, це вже не перший раз. Користувачі скаржаться, що банк необґрунтовано без попередження знижує кредитні ліміти. Враховуючи, що це відбувається під час світової кризи, коли мільйони людей по всьому світу, в тому числі і в Україні, залишилися без роботи і фінансової стабільності. Про це повідомляє Tehnofan.

Читайте Знай в Google News!

Так, людина, яка є постійним клієнтом ПриватБанку добрий десяток років, у відгуках на сайті Мінфін розповів, що йому ні з того ні з сього урізали кредитний ліміт. Чоловік зауважив, що завжди вчасно погасив всі платежі і не розуміє, чому з ним так вчинили. За словами чоловіка, зробили це непомітно, а про причини він не знає.

смартфон в руках, фото Pxhere
смартфон в руках, фото Pxhere

Інший клієнт Приватбанку на тому ж сайті поскаржився, що на його картці теж знизили кредитний ліміт, залишивши на рахунку мінус. Коли він спробував дізнатися причину такого рішення фінустанови, жоден з операторів не зміг її толком пояснити. Звичайно, в банку вже придумали, як відповісти на ці скарги користувачів, яким знизили кредитний ліміт.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

смартфон у руках, фото Pxhere
смартфон у руках, фото Pxhere

У банку на всі претензії відповідають як під копірку. У фінустанові повідомляють, що кредитний ліміт встановлюється для кожного клієнта індивідуально і розраховується за допомогою складної математичної моделі, що включає в себе сотні факторів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила розумний сміттєвий бак. Що стосується функціоналу, він вміє відкриватися при наближенні людини, упаковувати сміттєвий пакет і встановлюватися новий, відразу ж після вилучення старого.

Як повідомляв Знай.uа, прошивка MIUI 11 практично ідентична iOS. Один з художників вирішив зробити прошивку від Xiaomi максимально схожою з творінням яблучної корпорації. Судячи з фото, у нього це вийшло.

Також Знай.uа повідомляв, у мережі почали продавати iPhone з Fortnite на борту. Повідомляється, що Apple видалила гру з магазину додатків, так що пограти з пристроїв не вийде.