За повідомленнями, компанія Apple, що займається виробництвом продукції в Індії, готується до регіонального виробництва iPhone 12 серії в Індії. Це буде сьомий ідеал iPhone, який буде створений в країні, щоб втілити в життя бачення Атманірбхара прем'єр-міністра Нарендри Моді. Згідно зі звітом, нові моделі iPhone 12 "зроблено в Індії" ; будуть готові до середини наступного року.

Читайте Знай в Google News!

OnePlus Nord vs iPhone SE
OnePlus Nord vs iPhone SE

Варто згадати, що бренд вже почав збирати свій преміальний iPhone 11 у відділенні Foxconn поблизу Ченнаї, і це перший раз, коли він виробляє Топ-модель в країні, що є стимулом для ініціативи Make-in-India. Крім того, до кінця цього року очікується початок виробництва iPhone SE (2020) в країні.

смартфон, фото Pxhere
смартфон, фото Pxhere

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Зростаюче розширення Wistron відповідає середньостроковій меті Apple; швидко впроваджує новітні моделі смартфонів у своє портфоліо. Цей новий завод в Нарсапурі недалеко від Бангалора в Карнатаку може бути повністю присвячений випуску очікуваного iPhone 12; в той час як iPhone SE (2020) буде серійно вироблятися на нинішньому заводі в Бангалорі; про це повідомляє Financial Daily з посиланням на неназвані джерела, близькі до розробки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила розумний сміттєвий бак. Що стосується функціоналу, він вміє відкриватися при наближенні людини, упаковувати сміттєвий пакет і встановлюватися новий, відразу ж після вилучення старого.

Як повідомляв Знай.uа, прошивка MIUI 11 практично ідентична iOS. Один з художників вирішив зробити прошивку від Xiaomi максимально схожою з творінням яблучної корпорації. Судячи з фото, у нього це вийшло.

Також Знай.uа повідомляв, у мережі почали продавати iPhone з Fortnite на борту. Повідомляється, що Apple видалила гру з магазину додатків, так що пограти з пристроїв не вийде.