Ентузіаст Tesla з Боснії та Герцеговини створив найбільш реалістичну копію Cybertruck, яку ми коли-небудь бачили. Фактично, вантажівка була настільки добре зроблена, що можна було обдурити вас, подумавши, що він справжній.

Читайте Знай в Google News!

First Cybertruck delivery in Bosnia and Herzegovina, made by STARK (replica 1:1). It looks unreal and it is very usefull to see it in real life. It will be best THING in automotive world.

Geplaatst door Tesla Motors Club Croatia op Donderdag 13 augustus 2020

Подробиць про репліку небагато, в тому числі про те, на якому автомобілі вона заснована і яку трансмісію вона використовує. Також незрозуміло, чи можна на ньому законно їздити по вулиці, хоча відео дійсно показують, що імітатор Cybertruck їхав по вулицях.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Починаючи з зовнішнього вигляду, вантажівка має ті ж масивні пропорції, що і прототип Cybertruck, представлений в минулому році, але при цьому має аналогічні сталеві панелі кузова. Він має ті ж лінії кузова, що і справжній, а також оснащений світлодіодною смугою на даху і світловою смугою, що з'єднує дві традиційні фари - навіть колеса і шини виглядають ідентично справжньому Cybertruck. Однак на цьому все не закінчується.

Примітно, що людина, відповідальна за цю саморобну Tesla, створив інтер'єр, практично ідентичний справжньому пікапу. Приладова панель в Мармуровому стилі, футуристичний кермо, скляний дах і центральний сенсорний екран, як і у Tesla Model 3.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple розповіла, де відбуватиметься збірка майбутніх iphone 12, які покажуть публіці вже ближче до жовтня цього року. Повідомляється, що збирати повноцінні телефони вже будуть в Індії, а не в Китаї.

Як повідомляв Знай.uа, майбутні iPhone 12 показали на живих фото. Правда, в захисних чохлах, а один з них за розмірами нагадав навіть iPhone 4. Правда, екран буде помітно більше, якщо порівнювати обидва гаджета.

Також Знай.uа повідомляв, учений винайшли прозору сонячну панель, яку можна ставити замість вікон. Вчені зробили ще один крок до переходу на відновлювану енергію в усьому світі.