Введіть назву триваючого лісового пожежі в Пошуку Google, і сайт відобразить карту з кордоном пожежі в режимі реального часу. Сьогодні Google представив цю функцію, яка була випробувана в минулому році в Каліфорнії і тепер буде доступна в США.

Читайте Знай в Google News!

Карти Google також будуть інформувати користувачів про закриті дороги і вказувати напрямки, які допоможуть їм уникнути небезпек і перешкод. Якщо хтось дивиться на область поруч з вогнищем пожежі на Google Картах, він отримає попередження.

Надання точної інформації людям, що живуть поруч з пожежею, може врятувати життя. Це також постійна проблема для аварійно-рятувальних служб, оскільки ситуація може швидко змінитися, а чутки в мережі можуть швидко заглушити авторитетні джерела. Google розробив нову функцію картографії за участю управління екстрених служб губернатора Каліфорнії (Cal OES), щоб спростити пошук важливих оновлень.

смартфон у руках, фото Pxhere
смартфон у руках, фото Pxhere

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що оновлення Android 11 вводить нові обмеження для користувач. Повідомляється, що тепер при виборі, яким додатком зробити фото, Android 11 буде перенаправляти на програму самого Android, а не додатків, які користувач скачав з Google Play.

Як повідомляв Знай.uа, компанія BlackBerry анонсувала вихід нового смартфона. Повідомляється, що смартфон з'явиться вже в 2021 році, і він отримає ту ж механічну клавіатуру, яка була на більшості смартфонів компанії.

Також Знай.uа повідомляв, пікап Tesla CyberTruck помітили на вулиці. Правда, це точна копія електрокара, але виглядає він переконливо. ДО РЕЧІ, нутрощі авто теж скопіювали, включаючи інтер'єр.