З квітня 2019 року Facebook розпочав офіційну імплементацію нового дизайну сайту для певних груп користувачів, які виступали тестерами. Влітку 2020 року оновлення стало доступним абсолютно для всіх користувачів цієї соціальної мережі, проте у багатьох воно викликало несприйняття і критику. Незважаючи на це, вже з вересня абсолютно всі користувачі Facebook матимуть новий дизайн своєї сторінки, хочуть вони чи ні.

Джерело: спеціалізоване англомовне видання Engadget.

Це повідомляється у відповіді на англомовному сайті підтримки мережі. Один із користувачів запитав, чи може він налаштувати свою сторінку так, щоб вона використовувала старий дизайн. Відповідь на це питання було таким: ви можете зараз повернутись до старого дизайну, проте у вересні абсолютно усі користувачі Facebook будуть автоматично переведені на нову версію. Стару версію дизайну не підтримуватимуть.

Facebook, фото TechCrunch
Facebook, фото TechCrunch

Нова версія забрала синю плашку, переосмислили розміщення деяких кнопок і функцій, а ще змінила зовнішній вигляд рядка пошуку. Користувачі мережі в Україні новий дизайн у більшості сприйняли несхвально.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що Facebook евакуювала співробітників з чотирьох будівель через посилку, яка містила нервово-паралітичну речовину зарін.

Як повідомляв портал Знай.uа, у корпорації Facebook незабаром зміниться голова.

Також портал Знай.uа писав, що Павло Дуров збирається оголосити голодування на цілий місяць.