Ера 5G знаходиться в зародковому стані, і у нас ще є пара років до появи 6G. На даний момент багато розробники все ще завершують роботу над 4G. Тим не менш, 5G вже тут, і найближчим часом він не піде. Сьогодні в статті на веб-сайті розробників Android Google закликає розробників Android підготуватися до переходу до епохи 5G. згідно з Google, є чотири основні поліпшення досвіду, які 5g принесе в майбутньому.

Читайте Знай в Google News!

Над чим би розробники не працювали в даний час, вони повинні бути в змозі підтримувати і обробляти швидкість мережі 5G. Google сподівається, що завдяки високошвидкісному мобільному Інтернету в епоху 5G розробники зможуть повною мірою використовувати швидкість з'єднання 5G для забезпечення високоякісного відеочату і розширення режимів багатокористувацької гри.

смартфон у руках, фото: pxhere
смартфон у руках, фото: pxhere

По-друге, для цих фото-орієнтованих додатків Google рекомендує в якості першого вибору відео і контент з доповненою реальністю. Зрештою, вміст, для буферизації якого потрібен час, тепер можна безперешкодно обробляти за допомогою високошвидкісного підключення 5G.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що сервіс Google Maps почав відображати пожежі на своїх картах. Повідомляється, що вони відображаються в реальному часі, що в теорії може врятувати мільйони життів.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Microsoft прощається з браузером Internet Explorer, яким користувалися мільйони людей по всьому світу протягом десятиліття. Втім, компанія не бачить сенсу його підтримувати, так як на ринку тепер є браузер Edge,

Також Знай.uа повідомляв, учений створили новий пластик, який має характеристики звичайного пластику, але в кілька разів швидше розкладається, а після переробки не втрачає свої властивості. В теорії, це дозволить зменшити кількість викидається сміття.