Ми наближаємося до вересня, і це часто приносить нові великі досягнення в області смартфонів Apple. Однак цей рік буде трохи іншим через триваючу пандемію. Замість звичайного вересневого запуску компанія перенесе нову серію iPhone 12 на жовтень. Ці пристрої будуть дуже важливі для ентузіастів Apple, оскільки вони будуть першими iPhone з можливістю підключення 5G. як тільки будуть випущені нові iPhone, Apple припинить випуск старих моделей. Про це йдеться в новому звіті.

Читайте Знай в Google News!

Джерелом нової інформації є акаунт Twitter @iAppleTimes. Судячи з усього, джерело знайоме з цим питанням, і, згідно зі звітом, Apple припинить випуск iPhone XR після запуску iPhone 12. Згідно з інформацією, наявність більш потужного iPhone SE 2020 дає користувачам кращу альтернативу XR. Компанія не хоче ще більше знижувати ціну XR. Ми знаємо, що в кінці кінців деякі користувачі все ж віддадуть перевагу сучасному XR, а не iPhone se 2020, який виглядає як оновлений iPhone 8.

iPhone, gettyimages
iPhone, gettyimages

Для тих, хто все ще віддає перевагу більш сучасному вигляду, джерело стверджує, що iPhone 11 є наступником XR. Ціна торішньої моделі буде знижена, а початкова ціна становитиме 549 доларів. Телефон в даний час коштує 699 доларів, так що, врешті-решт, він отримає зниження ціни на 150 доларів, що користувачам тільки на користь.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Відомо, що компанія вже навесні відмовиться від виробництва iPhone 11 і iPhone Xr.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в 2021 році на прилавках з'явиться оновлена портативна консоль Nintendo Switch. Повідомляється, що крім змін самої консолі, компанії також готують нові ігри, щоб не момент виходу у неї вже були ексклюзиви.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Xiaomi запатентувала смартфон, у якого камера може змінювати свій кут. Патент створений для того, щоб робити ширококутні знімки, і при цьому не спотворювати саме фото, як це часто буває в сучасних флагманах.

Також Знай.uа повідомляв, компанію Apple знову звинуватили в монополії, так що тепер їй доведеться виплатити штраф у розмірі 80 мільйонів доларів Південній Кореї. Втім, гроші підуть на розвиток малого бізнесу в країні.