Суддя, яка розглядала сварку між розробником ігор Epic і Apple, каже, що вона" не схильна " наказувати Apple відновити популярну гру Fortnite в App Store без того, щоб розробник видалив створений ним обхідний шлях, який дозволяє обійти внутрішню політику Apple. Apple отримує 30% частки платежів у додатках, які проходять через її систему, але також вимагає, щоб додатки, які пропонують Підписки та покупки в додатку, проходили лише через її систему, якщо вони хочуть бути в наявності в магазині App Store.

Читайте Знай в Google News!

Цього місяця Epic зіткнувся з проблемою, додавши до Fortnite екран, який дозволяє користувачам платити за гру та додаткові послуги в додатку через власну систему Epic. Це дозволить Epic зберегти всі гроші, витрачені на гру споживачами, без необхідності віддавати 30% Apple. Але через свої проблеми Apple вигнала Fortnite з App Store і повідомила Epic, що 28 серпня закриє обліковий запис розробника. У той же час Epic втратить доступ до інструментів розробника для iOS і Mac; це дозволить користувачам iPhone, які раніше купили Fortnite, продовжити грати в неї, але заблокує їм отримання будь-яких оновлень гри. Зрештою, Fortnite на iPhone застаріє, і ніхто не захоче в нього грати.

фото Getty Images
Apple, Тім Кук // фото Getty Images

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що в 2021 році на прилавках з'явиться оновлена портативна консоль Nintendo Switch. Повідомляється, що крім змін самої консолі, компанії також готують нові ігри, щоб не момент виходу у неї вже були ексклюзиви.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Xiaomi запатентувала смартфон, у якого камера може змінювати свій кут. Патент створений для того, щоб робити ширококутні знімки, і при цьому не спотворювати саме фото, як це часто буває в сучасних флагманах.

Також Знай.uа повідомляв, компанію Apple знову звинуватили в монополії, так що тепер їй доведеться виплатити штраф у розмірі 80 мільйонів доларів Південній Кореї. Втім, гроші підуть на розвиток малого бізнесу в країні.