WhatsApp не перестає дивувати нас швидкими оновленнями і функціями. Іноді ви отримуєте абсолютно нову окрему функцію, а іноді компанія просто налаштовує існуючу функцію, щоб зробити її більш зручною для користувача. Є кілька додатків для чату, які ведуть бізнес-Програми для обміну повідомленнями, але WhatsApp користується однією з найбільших користувацьких баз завдяки своєму мінімалістичному дизайну, який легко зрозуміти, він постійно оновлюється і, звичайно ж, є безкоштовним.

Читайте Знай в Google News!

Ми вже знаємо, що додаток для чату, що належить Facebook, вже представив анімовані наклейки та QR-коди для iOS, темний режим, покращені відеодзвінки та функції вимирання статусу для користувачів KaiOS, і тепер є ще кілька оновлень. Зверніть увагу, що деякі з цих оновлень можуть проходити бета-тестування, а деякі з них вже досягли вашого телефону.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Розширений пошук: тепер пошук будь-якого конкретного чату в WhatsApp стане простіше. На початку цього місяця додаток чату випустив бета-версію розширеного пошуку для iOS, і тепер він доступний більшій кількості користувачів. Ця функція тепер доступна для бета-тестерів Android. В опції глобального пошуку реалізований розширений пошук. По суті, це дозволяє шукати повідомлення певного типу, такі як GIF, текст, зображення, документи та аудіо. Як тільки ця функція розгорнеться в усьому світі, кожен зможе легко і швидко шукати будь-який конкретний чат.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Номери: India Today Tech була першою, хто помітив інтеграцію кімнат у додатку WhatsApp для iOS, і тепер ця функція також була розгорнута для користувачів бета-версії Android. Ярлик кімнат месенджера можна побачити разом з іншими ярликами в додатку, такими як камера, документ, галерея, аудіо та місце розташування. Кімнати-це відповідь WhatsApp на такі програми для відеоконференцій, як Zoom і Google Meet. Ця функція дозволяє здійснювати відеодзвінки з друзями на Facebook до 50 учасників.

Анімовані стікери для Android: WhatsApp представив функцію анімованих стікерів для користувачів iOS, але незабаром цього можна очікувати і для користувачів Android. Як випливає з назви, ці наклейки анімовані. Це зробить спілкування в WhatsApp більш захоплюючим.

QR-коди для Android: Підтримка QR-кодів з'явилася для користувачів iOS, і можна очікувати, що скоро вона з'явиться в Android. Ця функція дозволить вам поділитися своїм QR-кодом замість телефонних номерів. Вам просто потрібно сканувати QR-код, щоб додати новий контакт, замість того, щоб мучитися з набором номерів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в 2021 році на прилавках з'явиться оновлена портативна консоль Nintendo Switch. Повідомляється, що крім змін самої консолі, компанії також готують нові ігри, щоб не момент виходу у неї вже були ексклюзиви.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Xiaomi запатентувала смартфон, у якого камера може змінювати свій кут. Патент створений для того, щоб робити ширококутні знімки, і при цьому не спотворювати саме фото, як це часто буває в сучасних флагманах.

Також Знай.uа повідомляв, компанію Apple знову звинуватили в монополії, так що тепер їй доведеться виплатити штраф у розмірі 80 мільйонів доларів Південній Кореї. Втім, гроші підуть на розвиток малого бізнесу в країні.