Одним з найбільших недоліків використання WhatsApp залишається його прив'язка до пристрою. У додатку просто немає можливості хмарного сховища, через що смартфони часто страждають від перевантаження непотрібної інформації. Якщо ви регулярно користуєтеся WhatsApp, то ваш пристрій напевно забито непотрібним мотлохом у вигляді старих фото і відео.

Читайте Знай в Google News!

Розробники нарешті звернули на це увагу і намагаються якось вирішити цю проблему. Скоро в додатку з'явиться вбудована можливість зручно видаляти непотрібні файли.

WhatsApp, gizchina

Як повідомляє сайт WABetaInfo, WhatsApp незабаром почне відправляти оновлений користувальницький інтерфейс для розділу сховища, який дозволить вам легко переглядати і видаляти великі файли, які вам можуть більше не знадобитися.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Досить корисна функція, якщо врахувати, що заповнена пам'ять негативно впливає на швидкість роботи самого пристрою.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в 2021 році на прилавках з'явиться оновлена портативна консоль Nintendo Switch. Повідомляється, що крім змін самої консолі, компанії також готують нові ігри, щоб не момент виходу у неї вже були ексклюзиви.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Xiaomi запатентувала смартфон, у якого камера може змінювати свій кут. Патент створений для того, щоб робити ширококутні знімки, і при цьому не спотворювати саме фото, як це часто буває в сучасних флагманах.

Також Знай.uа повідомляв, компанію Apple знову звинуватили в монополії, так що тепер їй доведеться виплатити штраф у розмірі 80 мільйонів доларів Південній Кореї. Втім, гроші підуть на розвиток малого бізнесу в країні.