TikTok вперше розкрив конкретні дані про щомісячних активних користувачів в США і в усьому світі в своєму позові, що оскаржує уряд США з приводу ефективної заборони, який повинен відбутися в наступному місяці.

Читайте Знай в Google News!

У документації TikTok показав, що число щомісячних активних користувачів зросли майже на 800% з січня 2018 року, коли додатком користувалися близько 11 мільйонів американців. Приблизно через рік ця цифра збільшилася більш ніж удвічі і склала близько 27 мільйонів. До червня 2020 року, за кілька місяців карантину по пандемії, загальна кількість активних користувачів TikTok в США за місяць перевищила 91 мільйон. Як повідомила компанія раніше в цьому місяці, понад 100 мільйонів американців є активними користувачами щомісяця. Компанія також повідомила, що вона має понад 50 мільйонів щоденних користувачів у США.

У всьому світі TikTok зазнав подібного сплеску кількості користувачів. Компанія заявила, що до Січня 2018 року у неї було близько 55 мільйонів користувачів по всьому світу. Це число зросло до більш ніж 271 мільйона до Грудня 2018 року і 507 мільйонів до грудня 2019 року. У цьому місяці TikTok перевищив 2 мільярди світових завантажень і повідомив про майже 700 мільйонів щомісячно активних користувачів у липні.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в 2021 році на прилавках з'явиться оновлена портативна консоль Nintendo Switch. Повідомляється, що крім змін самої консолі, компанії також готують нові ігри, щоб не момент виходу у неї вже були ексклюзиви.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Xiaomi запатентувала смартфон, у якого камера може змінювати свій кут. Патент створений для того, щоб робити ширококутні знімки, і при цьому не спотворювати саме фото, як це часто буває в сучасних флагманах.

Також Знай.uа повідомляв, компанію Apple знову звинуватили в монополії, так що тепер їй доведеться виплатити штраф у розмірі 80 мільйонів доларів Південній Кореї. Втім, гроші підуть на розвиток малого бізнесу в країні.