На сайті Slashleaks опублікували відеоролик, в якому нам показують вперше смартфон iPhone 12 в робочому стані. Схоже, це перший ролик, на якому iPhone 12 показали не в чохлі або вимкненому стані, а в робочому. Звичайно, до виходу смартфона ще як мінімум півтора місяці, але фанати вже готові купити новинки від яблучної корпорації.

Читайте Знай в Google News!

В даному відео нам демонструють деякі екрани меню налаштувань, зокрема, користувачі зможуть ретельно налаштовувати різні режими камери, включаючи покращений нічний режим, запис відео роздільною здатністю 4K при 120 і 240 к/с активне шумозаглушення, зум. Також користувачі зможуть включити або вимкнути лазерний далекомір і так далі. Звичайно, радикальних змін не спостерігається, але ось підтримка 5G є мало не головним оновленням iPhone. А ще, яблучна корпорація приготувала користувачам кілька бюджетних моделей, які будуть по кишені багатьом.

Звичайно ж, в очі кидається величезний виріз у верхній частині екрану, де розташовується система фронтальних камер і різні датчики. З часів iPhone X цей виріз практично не змінюється.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в 2021 році на прилавках з'явиться оновлена портативна консоль Nintendo Switch. Повідомляється, що крім змін самої консолі, компанії також готують нові ігри, щоб не момент виходу у неї вже були ексклюзиви.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Xiaomi запатентувала смартфон, у якого камера може змінювати свій кут. Патент створений для того, щоб робити ширококутні знімки, і при цьому не спотворювати саме фото, як це часто буває в сучасних флагманах.

Також Знай.uа повідомляв, компанію Apple знову звинуватили в монополії, так що тепер їй доведеться виплатити штраф у розмірі 80 мільйонів доларів Південній Кореї. Втім, гроші підуть на розвиток малого бізнесу в країні.