Перетворення тексту в аудіо або аудіо в текст стало звичайною справою на сьогоднішній день. Головне-це правильне місце для його використання. Microsoft зробила хорошу роботу, додавши функцію транскрипції звуку, яка дозволить вам створити стенограму записаної бесіди або навіть поточної бесіди в реальному часі.

Синій екран смерті Windows, pexels.com
Синій екран смерті Windows, pexels.com

Говорячи про доступність, це безкоштовно для тих, хто має підписку на Microsoft 365. Microsoft також планує незабаром запустити цю функцію в Word для Android і iOS.

Читайте Знай в Google News!

Це схоже на звичайну програму розпізнавання мови, але ця функція від Microsoft трохи більш просунута. Це дозволяє використовувати кілька динаміків одночасно, а також надасть вам тимчасові мітки. Можна ще раз переглянути стенограму, стрибнувши в потрібний час. Ви можете вручну змінити стенограму, якщо вас не влаштовують отримані результати.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Microsoft дозволяє 300 хвилин конвертації на місяць. Він підтримує формати WAV, MP4 і MP3.

Тут Microsoft використовувала свої хмарні обчислювальні потужності. Щоб це стало можливим, вони використовують AI через Azure Cognitive Services. На даний момент ця функція доступна англійською мовою. Microsoft скоро додасть додаткові мови.

Windows 10, gettyimages
Windows 10, gettyimages

Будемо сподіватися, що функція отримає підтримку і української мови.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Google покращила роботу браузера Chrome. Повідомляється, що тепер вкладки відкриті можна буде групувати, що зменшить навантаження на ОС. Втім, оновлення з'явиться через деякий час, і далеко не у всіх одночасно.

Як повідомляв Знай.uа, розробники WhatsApp прислухалися до прохань користувачів. Повідомляється, що в популярний месенджер додали функцію видалення старих файлів, які зберігаються в пам'яті телефону. Корисна функція, яка дозволить позбавлятися від непотрібних даних.

Також Знай.uа дешеві китайські смартфони часто мають кілька мінусів, серед яких наявність вбудованих вірусів, які крадуть у власників телефонів гроші, а також нав'язують їм рекламу.