Акції Apple стрімко зростають, і Тім Кук рухається до ще однієї великої виплати.

Якщо не враховувати різкого падіння акцій Apple, Кук отримає в понеділок 560 000 акцій на загальну суму 278,6 мільйона доларів на кінець п'ятниці - його річний дохід від премії, яку він отримав дев'ять років тому після того, як змінив Стіва Джобса.

Читайте Знай в Google News!

Це остання з низки перемог Кука, який дев'ять років тому був призначений головним виконавчим директором виробника iPhone. Наприкінці липня компанія повідомила про рекордний третій квартал. Акції компанії різко зросли, і менш ніж через два тижні його власний капітал перевищив 1 мільярд доларів. А минулого тижня ринкова вартість Apple перевищила 2 трильйони доларів.

59-річний Кук заявив у 2015 році, що планує роздати більшу частину своїх статків і вже пожертвував акції Apple на мільйони доларів.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Apple, gettyimages
Apple, gettyimages

Його річні виплати частково пов'язані з постійним обслуговуванням, а решта виплачується в залежності від того, наскільки добре акції Apple йдуть в порівнянні з іншими компаніями.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Google покращила роботу браузера Chrome. Повідомляється, що тепер вкладки відкриті можна буде групувати, що зменшить навантаження на ОС. Втім, оновлення з'явиться через деякий час, і далеко не у всіх одночасно.

Як повідомляв Знай.иа, розробники WhatsApp прислухалися до прохань користувачів. Повідомляється, що в популярний месенджер додали функцію видалення старих файлів, які зберігаються в пам'яті телефону. Корисна функція, яка дозволить позбавлятися від непотрібних даних.

Також Знай.иа дешеві китайські смартфони часто мають кілька мінусів, серед яких наявність вбудованих вірусів, які крадуть у власників телефонів гроші, а також нав'язують їм рекламу.