Apple вже підтвердила, що запуск моделей iPhone в цьому році "відкладений на кілька тижнів". Хоча компанія ще не оголосила дату запуску, очікується, що нова серія iPhone 12 з'явиться на презентації до середини жовтня.

Читайте Знай в Google News!

Історично компанія випускала нові моделі iPhone у вересні. На цей раз, незважаючи на те, що випуск iPhone відкладається, компанія планує випустити ще пару пристроїв.

iPad, gettyimages
iPad, gettyimages

Раніше YouTuber Джон Проссер сказав, що Apple може випустити новий iPad і Watch Series 6 у вересні, і здається, що його прогнози можуть збутися. Обидва пристрої пройшли через Євразійську економічну комісію, що натякає на швидкий запуск нових моделей iPad і Apple Watch.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

У списку в базі даних вказано планшетний комп'ютер з торговою маркою Apple, і в ньому згадується, що він працює під управлінням iPadOS 14, про який було оголошено пару місяців тому під час онлайн-конференції WWDC 2020.

Номери моделей майбутнього iPad включають A2072, A2270, A2316, A2324, A2325, A2428 і A2429. З іншого боку, Apple Watch також з'явилися в базі даних з номерами моделей A2291, A2292, A2351, A2352, A2355, A2356, A2375 і A2376. У примітці говориться, що розумні годинники будуть працювати під управлінням watchOS 7, анонсованої на WWDC в цьому році.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Google покращила роботу браузера Chrome. Повідомляється, що тепер вкладки відкриті можна буде групувати, що зменшить навантаження на ОС. Втім, оновлення з'явиться через деякий час, і далеко не у всіх одночасно.

Як повідомляв Знай.uа, розробники WhatsApp прислухалися до прохань користувачів. Повідомляється, що в популярний месенджер додали функцію видалення старих файлів, які зберігаються в пам'яті телефону. Корисна функція, яка дозволить позбавлятися від непотрібних даних.

Також Знай.uа повідомляв, що дешеві китайський Смартфони часто мають кілька мінусів, серед яких наявність вбудованих вірусів, які крадуть у власників телефонів гроші, а також нав'язують їм рекламу.