Хіба стара Audi RS7 не може перемогти Lamborghini Aventador, чи не так? Ми будемо схильні сказати Ні, але цей приклад далекий від загального, тому ми не будемо поспішати з висновками.

Читайте Знай в Google News!

4,0-літровий V8 з подвійним турбонаддувом був непогано налаштований, збільшуючи потужність з 552 до 700 К.С. і крутний момент з 516 до 738 фунт-футів (700-1000 Нм). Двигун з'єднаний з 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач і повним приводом, що повинно допомогти йому без особливих проблем передати свою потужність на асфальт.

Що стосується Aventador, то це SV і зовсім інший звір у порівнянні з суперседаном. Він оснащений 6,5-літровим атмосферним двигуном V12 потужністю 739 К.С. і 507 фунт-фут (690 Нм), семиступінчастою коробкою передач і повним приводом і може розігнатися до 100 км / год за 2,8 секунди. і 124 миль на годину (200 км / год) за 8,6 секунди, з максимальною швидкістю 217+ миль на годину (350 км/год).

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Тепер ми також повинні враховувати вагу, оскільки баланс зміщений на користь Aventador, який майже на 400 фунтів (180 кг) легше RS7. Отже, враховуючи, що Lambo має перевагу у вазі та потужності, чи не повинна вона перевершити Audi прямо? Відео все покаже.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Google покращила роботу браузера Chrome. Повідомляється, що тепер вкладки відкриті можна буде групувати, що зменшить навантаження на ОС. Втім, оновлення з'явиться через деякий час, і далеко не у всіх одночасно.

Як повідомляв Знай.uа, розробники WhatsApp прислухалися до прохань користувачів. Повідомляється, що в популярний месенджер додали функцію видалення старих файлів, які зберігаються в пам'яті телефону. Корисна функція, яка дозволить позбавлятися від непотрібних даних.

Також Знай.uа повідомляв, що дешеві китайський Смартфони часто мають кілька мінусів, серед яких наявність вбудованих вірусів, які крадуть у власників телефонів гроші, а також нав'язують їм рекламу.