В умовах триваючої судової тяганини між Apple і Epic Games, гравці Fortnite на iOS і macOS не зможуть отримати оновлення, яке почне поширюватися вже завтра. Схоже, геймери, у яких Fortnite все ж встановлений на смартфони не зможуть в нього пограти, так як через скандал з Apple поновлення не зможуть дістатися до додатків на пристроях яблучної корпорації, і це стосується і MacBook.

Читайте Знай в Google News!

Студія Epic підтвердила The Verge, що гравці Fortnite на iOS, iPad і Mac також не зможуть грати зі своїми друзями на інших платформах. Це рішення розділить базу гравців Fortnite на дві частини: гравці PlayStation, Xbox, Nintendo Switch, ПК і Android отримають доступ до всього нового контенту, який буде присвячений всесвіту Marvel, а користувачі iOS і macOS застрягнуть на патчі 13.40, який вийшов у серпні. Подивимося, як це вплине на продажі продукції Apple.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple готова до виходу iPad і Apple Watch 6. Повідомляється, що їх покажуть вже цієї осені, так що чекати залишилося недовго.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Tesla захопила ринок електрокарів у Китаї. Повідомляється, що завдяки Маску автомобілі стають дешевшими, і в той же час краще. Виробництво авто в Китаї зробило можливим швидку збірку.

Також Знай.uа повідомляв, що iPhone 12 Pro покажуть публіці аж у листопаді. Повідомляється, що новинку доведеться чекати дуже довго, а якщо мова йде про початок продажів, то очікування можуть затягнутися аж до середини грудня.