Facebook попереджає рекламодавців, що вони можуть очікувати зниження ефективності реклами від користувачів iPhone після виходу iOS 14 наступного місяця, і пропонує їм створити другий обліковий запис рекламодавця.

Читайте Знай в Google News!

Багато рекламних партнерів Facebook покладаються на функцію відстеження користувачів Apple " ідентифікатор для Рекламодавців "(IDFA), наприклад, для націлювання потенційних користувачів за інтересами і перевірки, чи дійсно вони натискали на мобільну рекламу, що пропонує їм встановити конкретний додаток. Зміни в IDFA, які з'являться в iOS 14, матимуть великий вплив на маркетингові стратегії багатьох підприємств і на прибуток Facebook.

смартфон, фото Pxhere
смартфон, фото Pxhere

Facebook повідомляє Facebook у середу, що очікує, що зміни Apple IDFA "непропорційно вплинуть на [Facebook] Audience Network [видавців], враховуючи його сильну залежність від реклами додатків".

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Іншими словами, реклама може виявитися неефективною, що вплине на бізнес і рекламодавців.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple готова до виходу iPad і Apple Watch 6. Повідомляється, що їх покажуть вже цієї осені, так що чекати залишилося недовго.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Tesla захопила ринок електрокарів у Китаї. Повідомляється, що завдяки Маску автомобілі стають дешевшими, і в той же час краще. Виробництво авто в Китаї зробило можливим швидку збірку.

Також Знай.uа повідомляв, що iPhone 12 Pro покажуть публіці аж у листопаді. Повідомляється, що новинку доведеться чекати дуже довго, а якщо мова йде про початок продажів, то очікування можуть затягнутися аж до середини грудня.