Google карти модернізуються, щоб спростити розрізнення природних об'єктів в навколишньому середовищі, будь то гірські крижані шапки, пустелі, пляжі або густі ліси. Google заявляє, що нові карти будуть доступні в 220 країнах і територіях, які в даний час підтримуються Google Maps, "від найбільших мегаполісів до невеликих сільських міст". Google повідомляє, що карти вулиць також стають більш детальними в деяких містах.

Читайте Знай в Google News!

Google заявляє, що використовував супутникові знімки в якості основи для своїх перероблених карт і що до них був застосований "новий алгоритм колірного картування". Кінцевий результат набагато краще демонструє відмінності між природними особливостями, такими як снігові вершини і густі ліси або зелені поля і піщані пляжі.

Поряд із змінами, внесеними у світ природи, Google також робить більш детальні карти вулиць у деяких містах. У той час як раніше на його картах просто відображалися самі вулиці, в Нью-Йорку, Сан-Франциско і Лондоні незабаром вони будуть розрізняти різні елементи вулиць, такі як дороги, тротуари, пішохідні переходи і пішохідні острови. Google каже, що новий дизайн показує форму і ширину будь-якої дороги "в масштабі".

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple готова до виходу iPad і Apple Watch 6. Повідомляється, що їх покажуть вже цієї осені, так що чекати залишилося недовго.

Як повідомляв Знай.иа, компанія Tesla захопила ринок електрокарів у Китаї. Повідомляється, що завдяки Маску автомобілі стають дешевшими, і в той же час краще. Виробництво авто в Китаї зробило можливим швидку збірку.

Також Знай.иа повідомляв, що iPhone 12 Pro покажуть публіці аж у листопаді. Повідомляється, що новинку доведеться чекати дуже довго, а якщо мова йде про початок продажів, то очікування можуть затягнутися аж до середини грудня.