За останніми чутками, Sony відкриє попередні замовлення на PlayStation 5 вже 9 вересня. Ми поки не можемо підтвердити або спростувати ці дані, але сьогодні Sony запустила сайт, на якому можна попередньо замовити нову консоль.

Читайте Знай в Google News!

Зараз немає можливості оформити попереднє замовлення, але є можливість залишити свої дані, щоб брати участь у своєрідній лотереї. Справа в тому, що, як попереджає Sony, для попереднього замовлення буде доступна обмежена кількість консолей PS5, тому компанія буде запрошувати деяких зі своїх існуючих користувачів одними з перших зробити попереднє замовлення на нову консоль. Так, для подання заявки у вас повинен бути обліковий запис PlayStation Network.

Sony PS5, Sony

Sony також заявляє, що попередні замовлення приймаються в порядку черги, тому тим, хто хоче отримати консоль раніше всіх, слід оформити замовлення. Правда, все це поки тільки для США. Найближчим часом подібні Сайти, ймовірно, з'являться і в інших регіонах.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple готова до виходу iPad і Apple Watch 6. Повідомляється, що їх покажуть вже цієї осені, так що чекати залишилося недовго.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Tesla захопила ринок електрокарів у Китаї. Повідомляється, що завдяки Маску автомобілі стають дешевшими, і в той же час краще. Виробництво авто в Китаї зробило можливим швидку збірку.

Також Знай.uа повідомляв, що iPhone 12 Pro покажуть публіці аж у листопаді. Повідомляється, що новинку доведеться чекати дуже довго, а якщо мова йде про початок продажів, то очікування можуть затягнутися аж до середини грудня.