Нова лінійка iPhone 12 від Apple виглядає чудово, має ранню дату запуску і дивно низькі ціни. Але тепер у нас є більше інформації про проблему, яка може означати, що мільйони власників iPhone вирішать залишити свої поточні Смартфони.

Читайте Знай в Google News!

Коротше кажучи, головне: час автономної роботи. У новому відео надзвичайно популярний ютубер Філіп Корой (він же EverythingApplePro) назвав рішення Apple знизити ємність батареї iPhone 12 як "дуже розчаровує" і "загадкове", враховуючи те, що він знає про процес розробки моделей.

Таємничий виробник обладнання Apple пан Уайт, який має майже ідеальну репутацію, показав перші зображення чіпсета Apple A14 наступного покоління, який буде використовуватися в лінійці iPhone 12. Код на мікросхемі читається як "2016", що відповідає кодуванню Apple, виробленої на 16-му тижні 2020 року, тобто в квітні. Цей час року Apple часто тестує перші виробничі лінії.

iPhone 12, gizchina
iPhone 12, gizchina

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

A14 рекламується як один з найбільш значних стрибків продуктивності Apple за кілька поколінь, особливо з точки зору продуктивності багатозадачності та енергоефективності. Велика ефективність вимагає величезної кількості енергії, а ось в майбутніх iPhone 12 акумулятори будуть зменшені.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple готова до виходу iPad і Apple Watch 6. Повідомляється, що їх покажуть вже цієї осені, так що чекати залишилося недовго.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Tesla захопила ринок електрокарів у Китаї. Повідомляється, що завдяки Маску автомобілі стають дешевшими, і в той же час краще. Виробництво авто в Китаї зробило можливим швидку збірку.

Також Знай.uа повідомляв, що iPhone 12 Pro покажуть публіці аж у листопаді. Повідомляється, що новинку доведеться чекати дуже довго, а якщо мова йде про початок продажів, то очікування можуть затягнутися аж до середини грудня.