На ринку в Сполучених Штатах Америки частка даного смартфона склала майже 16%. Модель стала лідером продажів в "Піднебесній", Великобританії, Німеччині та Японії. Як заявили експерти, це все про флагман Apple iPhone 11.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки дослідженню, яке було опубліковано в одному з американських видань.

Apple, gettyimages
Apple, gettyimages

Згідно з дослідженням, за результатами II кварталу 2020 гаджет Apple очолив п'ятірку найбільш реалізованих в "Піднебесній" моделей, випередивши Oppo A8, Honor 9X, Vivo Y3 і Huawei Mate 30 5G. у США лідерство iPhone 11 було зафіксовано з розривом в 12% від Samsung Galaxy A10e, який отримав частку в 6%.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

В Індії найпопулярнішим телефонами стали Xiaomi Redmi Note 8 і Redmi 8, частка яких склала 14%. У Франції "золото" з маленькою перевагою взяв Samsung Galaxy A51 (8% проти 7% в iPhone 11), в Індії всю першу п'ятірку зайняли пристрої Redmi, а в Південній Кореї - Samsung.

Варто також нагадати нашим читачам, що нова лінійка iPhone 12 від Apple виглядає чудово, має ранню дату запуску і дивно низькі ціни. Але тепер у нас є більше інформації про проблему, яка може означати, що мільйони власників iPhone можуть вирішити поміняти свої смартфони. Смартфони не зможуть похвалитися відмінною автономністю.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, умільці створили монструозну версію VW Beetle на базі позашляховика.

Як повідомляв Знай.uа, у мережі з'явилися подробиці про маячки GPS від Apple AirTag.

Знай.uа писав, експерти назвали головний недолік майбутніх iPhone 12, продавати застарілі смартфони не варто.