Microsoft скоро випустить традиційне осіннє оновлення своєї операційної системи, попередньо назване Windows 10 20h2. Після цього очікувався випуск традиційного весняного оновлення під назвою 21h1. Однак в мережі з'явилася інформація про те, що Microsoft зараз повним ходом розглядає новий графік оновлень ОС.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє WindowsLatest з посиланням на власні джерела.

Спочатку передбачалося, що нова платформа Windows 10x перейде у фінальну стадію RTM (Release To Manufacturers) восени 2020 року. А для Windows 10 21h1 аналогічна версія RTM повинна була бути підготовлена навесні 2021 року. Випуск Windows 10x був відкладений, ми не побачимо цю платформу до квітня-травня 2021 року.

смартфон, фото Pxhere
смартфон, фото Pxhere

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У зв'язку з цим Microsoft вирішила відкласти весняне оновлення стандартної Windows 10 на більш пізній термін. За словами джерела, з великою часткою ймовірності "весняного релізу" Windows 10 взагалі не буде. І Microsoft буде переходити на оновлення Windows 10 один раз на рік замість попередніх випусків два рази на рік.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Суть в наступному. Microsoft випустить першу попередню версію нової модульної Windows 10x для одноекранних пристроїв у другому кварталі 2021 року, а Windows 10x для двоекранних пристроїв очікується пізніше. У другій половині 2021 року Microsoft випустить велике функціональне оновлення 21H1 / 21h2 для стандартної ОС Windows 10.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережі з'явилася інформація про маячки від Apple, які можна використовувати для відстеження місця розташування гаманця, або ж зв'язки ключів.

Як повідомляв Знай.uа, експерти назвали головний недолік iPhone 12. Повідомляється, що компанія вирішила зменшити обсяг акумулятора в майбутніх флагманах, якщо порівнювати з торішніми версіями смартфонів. Звичайно ж, це негативно вплине на тривалість автономної роботи.

Також Знай.uа повідомляв, браузер Firefox отримав велике оновлення. Повідомляється, що сервіс працює на власному движку, що гарантує надійність і збереження ваших особистих даних.