З початку минулого року ми спостерігаємо переважання комерціалізації мережі 5G. Одним з основних переваг мережі 5G перед 4G є швидкість мережі. Однак у міру того, як комерціалізація 5G триває, різні країни мають різні швидкості мережі 5G. Фактично, різні оператори в одній країні мають різні швидкості 5G. У цій статті розглядаються 10 країн з найвищою середньою швидкістю завантаження 5G. Opensignal проаналізував реальний досвід використання 5G користувачами мобільних операторів в ряді країн по всьому світу. В його аналізі розглядаються країни Азії (за винятком Китаю), Європи, Близького Сходу та Північної Америки. Ось 10 країн з найвищою швидкістю завантаження 5G.

Читайте Знай в Google News!

Ще в червні 2019 року STC Group офіційно оголосила про запуск комерційних послуг 5g в Саудівській Аравії. Компанія стала першим оператором в Королівстві, який надав цю послугу на комерційній основі і зробив її доступною для клієнтів у ряді міст Королівства. У всьому світі користувачі 5g в Саудівській Аравії бачать найвищу загальну середню швидкість завантаження. У цій країні Західної Азії швидкість завантаження становить 414,2 Мбіт/с.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Нагадаємо, що в мережі з'явилася інформація про маячки від Apple, які можна використовувати для відстеження місця розташування гаманця, або ж зв'язки ключів.

Як повідомляв Знай.uа, експерти назвали головний недолік iPhone 12. Повідомляється, що компанія вирішила зменшити обсяг акумулятора в майбутніх флагманах, якщо порівнювати з торішніми версіями смартфонів. Звичайно ж, це негативно вплине на тривалість автономної роботи.

Також Знай.uа повідомляв, браузер Firefox отримав велике оновлення. Повідомляється, що сервіс працює на власному движку, що гарантує надійність і збереження ваших особистих даних.