Ціна акцій Apple продовжує зростати, і минулого тижня вона зросла більш ніж на один відсоток, в результаті чого ринкова капіталізація компанії перевищила 2 трильйони доларів, подолавши позначку в 467,77 доларів і ненадовго перевищивши 468 доларів. Apple-перша американська компанія, яка досягла цього рубежу.

Читайте Знай в Google News!

Трохи більше двох місяців тому Apple стала першою американською компанією, яка досягла ринкової капіталізації в 1,5 трильйона доларів, і Amazon і Microsoft з тих пір також пройшли цю позначку. Apple також першою досягла позначки в 1 трильйон доларів трохи більше двох років тому.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Ціна акцій Apple зросла більш ніж удвічі з моменту свого мінімуму всього п'ять місяців тому, і компанія завершить дроблення акцій чотири до одного в кінці цього місяця. Це знизить ціну акцій Apple до 100 доларів, але, враховуючи, що в оброті в чотири рази більше акцій, це не вплине на загальну ринкову вартість компанії.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

фото Getty Images
Apple, Тім Кук // фото Getty Images

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережі з'явилася інформація про маячки від Apple, які можна використовувати для відстеження місця розташування гаманця, або ж зв'язки ключів.

Як повідомляв Знай.uа, експерти назвали головний недолік iPhone 12. Повідомляється, що компанія вирішила зменшити обсяг акумулятора в майбутніх флагманах, якщо порівнювати з торішніми версіями смартфонів. Звичайно ж, це негативно вплине на тривалість автономної роботи.

Також Знай.uа повідомляв, браузер Firefox отримав велике оновлення. Повідомляється, що сервіс працює на власному движку, що гарантує надійність і збереження ваших особистих даних.