І BMW, і Jaguar мають довгу і горду історію виробництва одних з кращих спортивних автомобілів в галузі, а M2 CS і F-Type є одними з кращих.

Читайте Знай в Google News!

У останньому огляді від Lovecars з Тіффом Ніделлом у головній ролі, M2 CS і оновлений F-Type йдуть обличчям до обличчя на вузькій і звивистій трасі, перш ніж відправитися на відкриту дорогу. Хоча M2 CS і F-Type не є прямими конкурентами, вони пропонують подібну продуктивність і, принаймні, у Великобританії, мають схожі цінники.

F-Type, представлений у цьому кліпі, являє собою новий варіант, який отримав назву P450. Ця модель використовує 5,0-літровий двигун V8 з наддувом від Jaguar, але він був налаштований на 444 К.С. і 580 Нм крутного моменту. Цей двигун працює в парі з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач і заднім або, опціонально, повним приводом.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Для порівняння, M2 CS оснащений 3,0-літровим шестициліндровим двигуном з подвійним турбонаддувом, який розвиває потужність 444 К.С. і крутний момент в 406 фунт-фут (550 Нм). На відміну від F-Type, тестований M2 CS йшов з шестиступінчастою механічною коробкою передач.

Під час тестів на треку Jaguar був на 0,8 секунди повільніше, ніж M2 CS. З огляду на його додаткову вагу, це не так вже й погано.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережі з'явилася інформація про маячки від Apple, які можна використовувати для відстеження місця розташування гаманця, або ж зв'язки ключів.

Як повідомляв Знай.uа, експерти назвали головний недолік iPhone 12. Повідомляється, що компанія вирішила зменшити обсяг акумулятора в майбутніх флагманах, якщо порівнювати з торішніми версіями смартфонів. Звичайно ж, це негативно вплине на тривалість автономної роботи.

Також Знай.uа повідомляв, браузер Firefox отримав велике оновлення. Повідомляється, що сервіс працює на власному движку, що гарантує надійність і збереження ваших особистих даних.