Погляньте на найкрутіший" іграшковий " автомобіль з коли-небудь створених: Aston Martin DB5 Junior.

DB5 Junior, створений у співпраці між Aston Martin і Little Car Company, являє собою електричну версію самого культового автомобіля британського бренду в масштабі 2\3. Заснована на еталонному 3D-скануванні оригінального DB5 від Aston Martin, молодша версія пропонує повну точність і достовірність.

Читайте Знай в Google News!

DB5 Junior, що має довжину близько 3 метрів (118,1 дюйма) і ширину 1,1 метра (43,3 дюйма), призначений для розміщення дорослого і дитини. Завдяки алюмінієвому стільниковому шасі і композитному корпусу, споряджена маса залишається відносно низькою - 270 кг (595 фунтів).

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Потужність виходить від електричної трансмісії, що видає 5 кВт (6,7 к.с. / 6,8 к. с.) на задні колеса, і цього достатньо для максимальної швидкості 30 миль на годину (48 км / год). У цьому проекті основна увага приділялася забезпеченню абсолютної автентичності. З цією метою DB5 Junior оснащений тими ж знаковими "крилами", "щитом" і значками DB5 від Aston Martin, що і оригінальна модель 1963 року.

Знаковий Колір Silver Birch також є стандартним, як і 10-дюймові колеса з дротяними дисками з вентильованими дисковими гальмами (в поєднанні з рекуперативним гальмуванням), робочі фари, стоп-сигнали, покажчики повороту і звуковий сигнал - в задній частині є навіть багажник для Місце зберігання. Блискучий зовнішній вигляд приємно контрастує з повністю чорною шкіряною обробкою салону і килимового покриття.

Як і у його старшого брата, приладова панель DB5 Junior заповнена функціональними інструментами Smiths, які були оновлені для сучасної епохи. Зокрема, покажчик рівня палива був перетворений в лічильник заряду батареї, а температура масла тепер контролює температуру двигуна. DB5 Junior навіть оснащений тими ж годинами Smiths перед пасажирським сидінням, що і в оригінальному автомобілі 1960-х років.

Як і у випадку з оригінальним DB5, буде випущено всього 1059 автомобілів DB5 Junior, кожен за ціною від 35 000 фунтів стерлінгів (46 270 доларів США) плюс Місцеві податки, в той час як DB5 Vantage Junior буде коштувати від 45 000 фунтів стерлінгів (59 490 доларів США) плюс Місцеві податки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple хоче випустити унікальний iPhone, який з'явиться в новому колірному рішенні. Повідомляється, що смартфон з'явиться в темно-синьому забарвленні, а компанія раніше вже випускала гаджети в такому вигляді.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Huawei засмутить фанатів. Якщо тиждень тому компанія запевняла, що перший смартфон з розробленою ОС з'явиться на прилавках, то тепер у компанії повідомили, що смартфон з'явиться вже в наступному році, так що чекати доведеться трохи довше.

Також Знай.uа повідомляв, що Китай не поспішає продавати американську версію TikTok. Повідомляється, що в США є кілька компаній, які готові купити бізнес TikTok в США, але до 15 вересня вони явно не встигнуть оформити угоду.