Чотири військовослужбовці США отримали поранення в результаті інциденту з російськими військами на північному сході Сирії.

Читайте Знай в Google News!

Драматичні кадри, опубліковані в мережі, показують конфлікт між американською і російською військовою технікою. Хоча важко сказати, що послужило причиною інциденту, можна побачити, як машини з США і Росії врізаються один в одного, коли над головою пролітають російські вертольоти.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Одне особливо інтригуюче відео, опубліковане в Твіттері, показує, як американський M-ATV і MaxxPro MRAP обганяють Російські Машини Тайфун-К, Тигр, Тигр-м СпН, Урал - 4320 і БТР-82А. добре видно, як авто врізаються, проїжджаючи по посушливій місцевості.

За даними Politico, у чотирьох солдатів США після інциденту були діагностовані легкі симптоми струсу мозку.

У заяві, присвяченій інциденту, офіційний представник Ради національної безпеки Джон Улліт, судячи з усього, звинуватив російські сили.

"Подібні небезпечні і непрофесійні дії являють собою порушення протоколів вирішення конфліктів, прийнятих Сполученими Штатами і Росією в грудні 2019 року", - сказав він. "Коаліція і Сполучені Штати не прагнуть до ескалації з будь-якими національними збройними силами, але сили США завжди зберігають за собою невід'ємне право і обов'язок захищатися від ворожих дій".

Під час тривалої громадянської війни в Сирії російські та американські війська діяли в безпосередній близькості один від одного. Офіційні особи США стверджують, що російські війська вторглися на територію, контрольовану американськими військами в східній Сирії, в останні місяці, намагаючись витіснити американських військових з регіону.

Цей інцидент стався всього через кілька місяців після того, як з'явилося відео, на якому військова машина США збиває з дороги Російський бронетранспортер.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple хоче випустити унікальний iPhone, який з'явиться в новому колірному рішенні. Повідомляється, що смартфон з'явиться в темно-синьому забарвленні, а компанія раніше вже випускала гаджети в такому вигляді.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Huawei засмутить фанатів. Якщо тиждень тому компанія запевняла, що перший смартфон з розробленою ОС з'явиться на прилавках, то тепер у компанії повідомили, що смартфон з'явиться вже в наступному році, так що чекати доведеться трохи довше.

Також Знай.uа повідомляв, що Китай не поспішає продавати американську версію TikTok. Повідомляється, що в США є кілька компаній, які готові купити бізнес TikTok в США, але до 15 вересня вони явно не встигнуть оформити угоду.