До теперішнього часу ви повинні були чути, що скоро вийде новий фільм про Бетмена. Зараз це 11-а версія з тих пір, як Майкл Кітон вивів хрестоносця в плащі на кіноекран в 1989 році.

Читайте Знай в Google News!

Хоча Роберт Паттінсон якимось чином збільшує популярність фільму DC-плюс той факт, що новий Бетмен раніше був блискучим вампіром - ми, автомобільні фанати, дійсно хочемо бачити новий Бетмобіль.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Ми добре розглянули новий Бетмобіль з трейлерів попередніх фільмів і з твіту режисера Метта Рівза. Тепер прийшов час побачити Бетмобіль серед білого дня, за яким нібито шпигували під час зйомок.

У той час як попередні тизерні зображення показують нам гарний вигляд вентильованого капота Бетмобіля і його позиції, що нагадує маслкар, ці шпигунські знімки показують нам більше задньої частини, в якій знаходиться досить відкритий моторний відсік. На задній частині також видно задні ліхтарі (цікаво, з третім стоп-сигналом), два вертикальних вихлопних отвори з кожного боку і масивна форсажна камера прямо посередині.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Ілон Маск мало не вперше прокоментував інформацію про потенційний злом Tesla. Нагадаємо, що співробітника компанії хотіли підкупити, щоб він завантажив в базу даних шкідливий код. Однак, співробітник повідомив про пропозицію ФБР, і вони успішно заарештували російського хакера.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Google випустила новий сервіс для дітей. Мова йде про Kid Space, яка має в собі купу цікавого контенту, включаючи ігри, відео, і книги.

Також Знай.uа трейлер гри Call of Duty на консоль розкрив дату виходу довгоочікуваної Sony PlayStation 5. Повідомляється, що консоль почнуть продавати перед початком Різдва, тобто в листопаді.