SSC Tuatara-справжній звір, і, як показує це нове відео, що демонструє Американський гіперкар, катання на пасажирському місці на ньому-це досвід, який просто не може бути відтворений на жодному іншому автомобілі.

Читайте Знай в Google News!

SSC вже кілька місяців тестує свій перший Tuatara, доставлений клієнтам, і поступово випускає нові захоплюючі ролики про автомобіль. Продюсер і ютубер Бадді Уайрік-один з небагатьох щасливчиків, який зміг оцінити всю потужність авто.

Хоча в цьому ролику немає зображення спідометра, щоб показати, наскільки швидко автомобіль прискорюється, все, що вам потрібно зробити, це подивитися на вираз обличчя Уайріка, коли Шелбі натискає на педаль газу.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Ще в червні SSC випустила відео, в якому Tuatara розганяється з 60 миль на годину (96 км / год) до 120 миль на годину (193 км / год) всього за 2,5 секунди, що справді шалено.

Основна причина, чому Tuatara настільки швидкий, полягає в тому, що він оснащений 5,9-літровим двигуном V8 з подвійним турбонаддувом і плоским кривошипом, який видає 1750 к.с. при роботі на етанолі E85 і 1350 к. с. при бензині з октановим числом 91. Цей двигун з'єднаний з швидкісною коробкою передач, яка приводить в рух задні колеса.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Ілон Маск мало не вперше прокоментував інформацію про потенційний злом Tesla. Нагадаємо, що співробітника компанії хотіли підкупити, щоб він завантажив в базу даних шкідливий код. Однак, співробітник повідомив про пропозицію ФБР, і вони успішно заарештували російського хакера.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Google випустила новий сервіс для дітей. Мова йде про Kid Space, яка має в собі купу цікавого контенту, включаючи ігри, відео, і книги.

Також Знай.uа трейлер гри Call of Duty на консоль розкрив дату виходу довгоочікуваної Sony PlayStation 5. Повідомляється, що консоль почнуть продавати перед початком Різдва, тобто в листопаді.