Хоча цей автомобіль може виглядати як класичний Ford Mustang з дещо дивними пропорціями, насправді це Mazda RX-8, яка використовує кузов Stang 67-го.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно ми натрапили на машину після перегляду старих списків на сторінці Авто оголошення Онтаріо в Facebook. Судячи з усього, він був проданий власником в середині 2019 року і являє собою RX-8, який відрізняється від інших версій RX8.

Ford Mustang Body On A Mazda RX-8

Хоча кузов ще далекий від завершення, основи Mazda, включаючи кабіну, знаходяться в досить хорошому стані. Продавець стверджує, що він оснащений двигуном Mazda 13b, який, на нашу думку, є 13b-MSP Renesis, який вперше з'явився у виробництві в 2003 році RX-8.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В такому випадку під капотом знаходиться атмосферний двигун потужністю від 189 до 238 к.с., в залежності від специфікації. Фірмовий роторний двигун Mazda з'єднаний з шестиступінчастою механічною коробкою передач, що приводить в рух задні колеса, що наводить нас на думку, що це двигун потужністю 238 К.С., який в RX-8 був доступний з шестиступінчастою механічною коробкою передач.

Ford Mustang Body On A Mazda RX-8

З зображень, розміщених в Інтернеті, одне особливо цікаво демонструє інтер'єр. Він показує майже стандартну кабіну RX-8, включаючи двоколірну коричневу і чорну шкіру на сидіннях і рульовому колесі, з комплектом дверей Mustang 1967 року. Оздоблення дверей не поєднується з іншою частиною салону, а двері навіть не підходять за розміром. Звичайно, автомобіль не закінчений і вимагає багато роботи, перш ніж його можна буде вважати закінченим і пустити в дорогу.

Ford Mustang Body On A Mazda RX-8

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Ілон Маск мало не вперше прокоментував інформацію про потенційний злом Tesla. Нагадаємо, що співробітника компанії хотіли підкупити, щоб він завантажив в базу даних шкідливий код. Однак, співробітник повідомив про пропозицію ФБР, і вони успішно заарештували російського хакера.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Google випустила новий сервіс для дітей. Мова йде про Kid Space, яка має в собі купу цікавого контенту, включаючи ігри, відео, і книги.

Також Знай.uа трейлер гри Call of Duty на консоль розкрив дату виходу довгоочікуваної Sony PlayStation 5. Повідомляється, що консоль почнуть продавати перед початком Різдва, тобто в листопаді.