Напередодні старту продажів смартфона Surface Duo компанія Microsoft представила серію відео, які демонструють потенційним покупцям особливості роботи з пристроєм, оснащеним двома дисплеями. Через довгий час ми побачили, як користуватися смартфоном, у якого 2 ідентичні дисплеї. Звичайно, назвати його гнучким не вийде, але при розкладанні 2 екрану перетворюються в один.

Читайте Знай в Google News!

Добірка навчальних роликів може стати в нагоді навіть впевненим користувачам Android, адже процес експлуатації гаджета дійсно відрізняється від звичної взаємодії з традиційними моноблоками. Втім, звикнути до такого девайсу досить просто - для цього буде потрібно не більше тижня активного використання.

Нагадаємо, що за базову версію компанія попросить близько 1400 доларів.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi опублікувала список смартфонів, які не отримають оновлення Android 11. Що дивно, серед них є і порівняно нові моделі, але компанія вирішила відмовитися і від них.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Xiaomi показала роботу невидимою фронтальною камера. Правда, сама камера знаходиться на пікселями екрану, але технологія цілком собі нова, так що варто очікувати смартфонів без вирізів вже в 2020 році.

Також Знай.uа повідомляв, влада США нагадала про блокування TikTok. Відомо, що американська компанія може купити бізнес сервісу тільки до 14 вересня, але Китай спеціально відтягує це, так що шансів на успішну угоду стає все менше.