Ілон Маск нещодавно поділився кількома фотографіями домашніх завдань з часів навчання в коледжі, що викликало найрізноманітніші реакції в Інтернеті.

Читайте Знай в Google News!

30 серпня генеральний директор Tesla і SpaceX написав на Twitter:"я щойно дізнався, що мій професор фізики з Пенна є головою Fermilab, і він все ще має деякі з моїх старих домашніх завдань".

Багато, хто натрапив на твіт Маска, умовляли його поділитися зображеннями домашнього завдання. Спочатку 49-річний чоловік сказав, що це"занадто ніяково".

На серії зображень зверху листа було написано його ім'я Ілон Маск. Фотографії також викликали бурхливу реакцію в Інтернеті.

Більшість користувачів мережі оцінили знання Маска, які йому точно допоможуть у створенні своїх корпорацій і збагачення мільярдами доларів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що розробники S. T. A. L. K. E. R. 2 показали нові скріншоти з гра. Відзначимо, що геймери чекають продовження цієї гри багато років, а ось сам вихід запланований на 2021-2022 рік, так що нам доведеться почекати. У всякому разі, розробники не балують користувачів мережі інформацією про гру.

Як повідомляв Знай.uа, експерти розповіли, чому варто включити геолокацію в смартфоні, навіть якщо ви нею не користуєтеся. Деякі програми зливають ваше місце розташування стороннім компаніям, а розробники додатків отримують з цього прибуток. Самі ж рекламодавці починають показувати рекламу, яка точно зацікавить користувача.

Також Знай.uа повідомляв, що власники iPhone відмовляються оновлюватися до актуальної версії iOS, так як бояться, що за ними будуть стежити. Яблучна корпорація приховала факт того, що додаток для стеження за хворими коронавірусом буде вбудовано в саму систему після оновлення.