Останній магазин роздрібної торгівлі Apple порівнюють з плаваючим ліхтарем з унікальним дизайном, що включає скляний купол, який знаходиться прямо на воді в Сінгапурській затоці Марина-Бей. Ми вперше мигцем побачили магазин, третій в Сінгапурі і 512-й у світі, кілька тижнів тому, а тепер виробник iPhone поділився новими фотографіями інтер'єру будівлі, яке відкриється для відвідувачів у четвер, 10 вересня.

Читайте Знай в Google News!

Магазин називається Apple Marina Bay Sands і розташований в розкішному районі Сінгапуру з безліччю магазинів, ресторанів, а також готелю і казино Marina Bay Sands. Сфера складається з 114 окремих шматків скла, утримуваних на місці 10 вертикальними стійками (архітектурний термін, що позначає опорні стрижні між скляними панелями у вікні), і Apple стверджує, що купол-це перша в своєму роді конструкція: все-скляні і повністю самонесучі.

На внутрішній стіні сфери є перегородки, які створюють тінь і те, що Apple називає "ефектом нічного освітлення". У верхній частині сфери знаходиться окулус, що пропускає сонячне світло, який, за словами Apple, був натхненний Пантеоном в Римі. Крім цеху з усіма звичайними гаджетами, під куполом знаходиться відеоекран і зона відпочинку, де можна проводити різні бесіди і навчальні програми, які Apple любить проводити в своїх магазинах.

Але, мабуть, найбільш вражаюче в новому магазині зовсім не фізичне, а те, що обслуговує персонал. За даними Apple, 148 людей команди Marina Bay Sands говорять на 23 мовах: факт, який робить магазин більш гостинним для відвідувачів, ніж будь-який архітектурний успіх.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що операційна система Windows XP, який вже більше 15 років як і раніше користується величезною популярністю. Експерти повідомляють, що нею досі користуються мільйони користувачів. Правда, частка ринку на сьогоднішній день не перевищує 1.25%.

Як повідомляв Знай.uа, Ілон Маск показав, яким було його домашнє завдання в університеті. Користувачі мережі бурхливо відреагували, а ось сам Маск впевнений, що отримані в університеті знання йому стали в нагоді в житті.

Також Знай.uа повідомляв, коза проникла в поліцейське автомобіль і почала їсти паперові документи. На щастя, постраждали тільки папери, адже поліцейська намагалася прогнати непроханого гостя.