Apple у вівторок відреагувала на судовий розгляд з Epic Games, творцем Fortnite, подавши відповідь і зустрічні позови, в яких стверджувалося, що ігрова компанія порушила свій контракт з Apple, і вимагаючи невизначену суму відшкодування збитку.

Читайте Знай в Google News!

"Позов Epic-це не що інше, як принципова розбіжність з приводу грошей", - йдеться в заяві Apple в окружному суді Північного округу Каліфорнії. "Хоча Epic зображує себе як сучасний Корпоративний Робін Гуд, насправді це багатомільярдне підприємство, яке просто не хоче нічого платити за величезну цінність, яку він отримує від App Store".

Суперечка між Apple і Epic Games почалася 13 серпня, коли Epic Games опублікувала версію Fortnite в Apple App Store, яка включала метод, що дозволяє користувачам платити за внутрішньоігровий контент, при цьому не віддаючи 30% від зароблених грошей компанії Apple. Apple видалила додаток з App Store, а пізніше в той же день Epic Games подала в суд на Apple.

Fortnite \\ скріншот гри
Fortnite \\ скріншот гри

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Після цього компанія Apple заблокувала аккаунт розробника Epic Games 28 серпня, що не дозволяє компанії створювати нові додатки або оновлювати Fortnite на платформах Apple.

Apple робить ще один крок вперед, просячи суд притягнути Epic до відповідальності за порушення контракту і за іншими пунктами, вимагаючи відшкодування всіх грошей, зібраних Fortnite через його платіжну систему, і домагаючись постійної заборони на його зовнішній платіжний механізм у всіх додатках, включаючи Fortnite.

Відповідь Apple стверджує, що Epic приголомшила її, і навіть зазначає, що керівники Epic "визнали та подякували Apple за підтримку та просування подій Fortnite" нещодавно, у квітні 2020 року.

Apple повідомила в заявці, що Epic Games заробила понад 600 мільйонів доларів в App Store.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що операційна система Windows XP, який вже більше 15 років як і раніше користується величезною популярністю. Експерти повідомляють, що нею досі користуються мільйони користувачів. Правда, частка ринку на сьогоднішній день не перевищує 1.25%.

Як повідомляв Знай.uа, Ілон Маск показав, яким було його домашнє завдання в університеті. Користувачі мережі бурхливо відреагували, а ось сам Маск впевнений, що отримані в університеті знання йому стали в нагоді в житті.

Також Знай.uа повідомляв, коза проникла в поліцейське автомобіль і почала їсти паперові документи. На щастя, постраждали тільки папери, адже поліцейська намагалася прогнати непроханого гостя.