Xiaomi випустила розумний сейф MIJIA в рамках краудфандингу на Xiaomi Mall. Вартість пристрою становить 599 юанів (87 доларів США), а роздрібна ціна - 649 юанів (95 доларів США).

Читайте Знай в Google News!

Цей сейф MIJIA можна використовувати для зберігання цінностей. Він виготовлений з високоміцного матеріалу. Деталь установки замка і частина болта замка вбудовані в сталеві пластини товщиною 65Mn. Цей матеріал часто використовується в високоміцних конструкціях, в кораблях і мостах. Він має відмінну здатність запобігати висвердлювання і може ефективно поліпшити антирозрушающие властивості сейфа.

Сейф має 6 способів розблокування. Він підтримує розблокування відбитків пальців, розблокування пароля, одноразовий пароль, розблокування Bluetooth, розблокування ключа та розблокування подвійної перевірки. Точність розпізнавання відбитків пальців досягає 97,44%.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що операційна система Windows XP, який вже більше 15 років як і раніше користується величезною популярністю. Експерти повідомляють, що нею досі користуються мільйони користувачів. Правда, частка ринку на сьогоднішній день не перевищує 1.25%.

Як повідомляв Знай.uа, Ілон Маск показав, яким було його домашнє завдання в університеті. Користувачі мережі бурхливо відреагували, а ось сам Маск впевнений, що отримані в університеті знання йому стали в нагоді в житті.

Також Знай.uа повідомляв, коза проникла в поліцейське автомобіль і почала їсти паперові документи. На щастя, постраждали тільки папери, адже поліцейська намагалася прогнати непроханого гостя.