У недавньому інтерв'ю "Axios on HBO" генеральний директор Facebook Марк Цукерберг поділився своїми думками про Apple App Store. Він вважає, що Apple "в односторонньому порядку контролює все, що потрапляє на телефони з точки зору додатків". На його думку, Apple App Store "підлягає контролю". "Односторонній контроль" Apple над додатками для мобільних телефонів не сприяє ринковій конкуренції.

Читайте Знай в Google News!

На питання, чи App Store підозрюється в монополії, Цукерберг відповів: "Я думаю, що приблизно 50% американців мають смартфони та набагато більше людей у всьому світі. Я думаю, що існує більше мільярда пристроїв Apple ... Отже, я дійсно думаю, що є питання, на які варто звернути увагу людей на контроль над магазином додатків і на те, чи дозволяє це контролювати конкурентну динаміку".

Марк Цукерберг, фото Getty Images
Марк Цукерберг, фото Getty Images

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Однак Цукерберг похвалив Google за те, що він дозволив користувачам телефонів Android завантажувати додатки з інших магазинів додатків, крім Google Play Store. "Навіть якщо немає співпраці з Google Play Store, розробники можуть публікувати додатки для користувачів ... Я думаю, що для розробників дійсно важливо мати можливість розробляти програми та випускати додатки для користувачів".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi випустила розумний сейф. Повідомляється, що новинка коштує не так вже й дорого, в районі 100 доларів, але ось функціонал точно порадує тих, хто турбується про захист своїх накопичень.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Razer випустила жувальну гумку для геймерів. За заявами компанії, вчені довели, що жування гумки підвищує концентрацію, так що компанія з радістю представила свій продукт для тих, хто хоче поліпшити свої результати в іграх.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Apple подала зустрічний позов на Epic Games. Повідомляється, що компанія хоче повернути всі витрачені гроші, що точно не сподобається творцям Fortnite.