Fabspeed стала останньою компанією, що випустила післяпродажну вихлопну систему для Chevrolet C8 Corvette-і вона вміє робити все красиво.

Читайте Знай в Google News!

Модернізація вихлопної системи тюнінгової компанії починається з того, що стандартні каталітичні нейтралізатори спортивних автомобілів замінюються спортивними, які допомагають поліпшити повітряний потік, будучи загорнутими в тепловий ізолятор військового призначення, виготовлені з кевлара. Просто замінивши каталітичні нейтралізатори на спортивні, які коштують 2795 доларів, власники отримують додаткові 6 к. с. і 6 фунт-фут (8,1 Нм) крутного моменту.

Потім йде сама нова вихлопна система. Названий Valvetronic Maxflo, автомобіль втратить 20 фунтів (9 кг) ваги при заміні.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi випустила розумний сейф. Повідомляється, що новинка коштує не так вже й дорого, в районі 100 доларів, але ось функціонал точно порадує тих, хто турбується про захист своїх накопичень.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Razer випустила жувальну гумку для геймерів. За заявами компанії, вчені довели, що жування гумки підвищує концентрацію, так що компанія з радістю представила свій продукт для тих, хто хоче поліпшити свої результати в іграх.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Apple подала зустрічний позов на Epic Games. Повідомляється, що компанія хоче повернути всі витрачені гроші, що точно не сподобається творцям Fortnite.