За минулі роки Chrome заробив собі репутацію досить ресурсномісткого браузера. Google вже ввів різні заходи для поліпшення ситуації, але не завжди сам Chrome винен у низькій продуктивності.

Читайте Знай в Google News!

Тепер Google починає впроваджувати нову функцію в Chrome, яка допоможе запобігти уповільненню роботи браузера онлайн-рекламою. Крім блокування реклами, що знижує продуктивність браузера, Chrome також буде втручатися в роботу з оголошеннями, які розряджають батареї або використовують занадто багато даних.

Зміни-хороша новина для користувачів настільних комп'ютерів, ноутбуків і мобільних пристроїв. Всі, хто використовує Chrome, повинні помітити, що реклама більше не сповільнює їх роботу в мережі, користувачі ноутбуків і мобільних пристроїв отримають вигоду від збільшення часу автономної роботи, а будь-хто, хто користується лімітним підключенням, повинен побачити скорочення використання даних.

смартфон, фото Pxhere
смартфон, фото Pxhere

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як тільки функція буде розгорнута, вона буде включена за замовчуванням, і ви можете перевірити її роботу, відвідавши демонстраційну сторінку Google «Heavy Ad Intervention».

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi випустила розумний сейф. Повідомляється, що новинка коштує не так вже й дорого, в районі 100 доларів, але ось функціонал точно порадує тих, хто турбується про захист своїх накопичень.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Razer випустила жувальну гумку для геймерів. За заявами компанії, вчені довели, що жування гумки підвищує концентрацію, так що компанія з радістю представила свій продукт для тих, хто хоче поліпшити свої результати в іграх.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Apple подала зустрічний позов на Epic Games. Повідомляється, що компанія хоче повернути всі витрачені гроші, що точно не сподобається творцям Fortnite.