Час від часу люди певного покоління мають тенденцію впадати в кататонічний стан кожного разу, коли ми згадуємо скіни Winamp. У них є щось, що миттєво переносить нас до кінця 90-х-початку 00-х років, коли користувацькі інтерфейси були дійсно налаштовуваними, а ваша музична колекція була нескінченною і захоплюючою битвою з спотвореними іменами файлів, такими як LINKIN_PORK-in% the % END (HQ). mp3.

Читайте Знай в Google News!

Якщо щось з цього викликає ностальгічну реакцію, то вам, ймовірно, сподобається Музей скінів Winamp. Це нескінченно прокручувана колекція з 65 000 скінів Winamp, повністю інтерактивних і доступних для пошуку. Є список відтворення за замовчуванням (який включає" Llama Whippin' Intro"), і ви навіть можете завантажувати аудіофайли з комп'ютера, якщо вони у вас є.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Раніше скіни були зібрані в інтернет-архіві, але зібрані в цей новий доступний формат інженером Facebook Джорданом Елдріджем. У Твіттері Елдрідж зазначає, що він все ще збирає колекції для проекту, якщо у вас є скіни, які ви хочете пожертвувати, і він описує колекцію як захоплення "знакового моменту в історії мистецтва в Інтернеті".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що популярний браузер Google Chrome обзавівся корисною функцією. Повідомляється, що тепер сервіс здатний знищувати рекламу, яка використовує дуже багато ресурсів комп'ютера. Наприклад, інтерактивна реклама, яка використовує оперативну пам'ять пристрою, щоб працювати коректно.

Як повідомляв Знай.uа, Цукерберг впевнений, що Apple можна назвати монополістами. Враховуючи ситуацію з Epic Games, творець Facebook явно незадоволений розкладом подій.

Також Знай.uа повідомляв, у мережі показали електричний скейтборд, який має наворочену підвіска. Нова технологія розроблялася для того, щоб збільшити безпеку райдера, так як ідеальний асфальт далеко не на всіх вулицях міста.