У минулу неділю орендований Audi R8 Spyder вдарив не менше 13 припаркованих автомобілів в передмісті Нантера на заході Парижа. Німецький суперкар перетворився на купу металу, а водій зник з місця ДТП.

Читайте Знай в Google News!

На щастя, в аварії не було постраждалих, і у Audi R8 була повністю відірвана вся задня частина до того часу, коли він перестав врізатися в інші авто.

Трансмісія V10 опинилася в декількох метрах від зруйнованого суперкара і загорілася після аварії.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Дивна частина історії пов'язана з одним із відеороликів, опублікованих у соціальних мережах, знятим чоловіком без сорочки з оголеним обличчям через кілька миттєвостей після інциденту зі словами:"ми склали його, але все в порядку".

Неназваний чоловік не був присутній, коли поліція прибула на місце аварії, і влада почала розслідування, щоб визначити, хто сидів за кермом німецького суперкара під час аварії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що популярний браузер Google Chrome обзавівся корисною функцією. Повідомляється, що тепер сервіс здатний знищувати рекламу, яка використовує дуже багато ресурсів комп'ютера. Наприклад, інтерактивна реклама, яка використовує оперативну пам'ять пристрою, щоб працювати коректно.

Як повідомляв Знай.uа, Цукерберг впевнений, що Apple можна назвати монополістами. Враховуючи ситуацію з Epic Games, творець Facebook явно незадоволений розкладом подій.

Також Знай.uа повідомляв, у мережі показали електричний скейтборд, який має наворочену підвіска. Нова технологія розроблялася для того, щоб збільшити безпеку райдера, так як ідеальний асфальт далеко не на всіх вулицях міста.